Dostava

DOSTAVA

Izdelke naročene v spletni trgovini Rocna-Ura.si bomo dostavili z Pošto Slovenije v primerni paketni embalaži. V kolikor vas ob obisku poštarja ne bo doma, vam bo le-ta pustil obvestilo o prispeli pošiljki. Paket z naročenimi izdelki vas bo na dogovorjenem prevzemnem mestu čakal še 8 dni. V tem roku ga lahko prevzamete na dogovorjenem prevzemnem mestu.

Stroški pakiranja, dostave in poštnine za enkratno naročilo znašajo 4,90 € ne glede na količino naročenih artiklov. V primeru naročila v vrednosti nad 150,00 €, poštnino v celoti krije spletna trgovina Rocna-Ura.si in je za kupca brezplačna.

Naročeno blago povprečno dostavimo v roku 1-6 delovnih dni od prejetega naročila, vsekakor pa ga vedno izvedemo v zakonskem roku, ki znaša 30 dni od prejema naročila. V kolikor blaga ne bo možno dostaviti v zakonskem 30-dnevnem dobavnem roku, vas bomo, takoj ko bo mogoče, obvestili o predvidenem roku dostave. V primeru, da v zakonskem roku ne izpolni svoje obveznosti, imate pravico odstopiti od pogodbe.